In cazul persoanelor juridice, PFA sai Inteprinderi Individuale nu se accepta retururi.

Returnarea produselor comandate se poate face de catre persoanele fizice intr-un termen legal de 14 zile calendaristice potrivit legii comertului electronic, caz in care cheltuielile de transport vor fi suportate de client. Pentru transferul bancar in contul dvs vom avea nevoie de date referioare la numele bancii si contul IBAN.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajele originale cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. In cazul descoperirii oricaror tentative de frauda in perioada de garantie ne rezervam dreptul de a incheia colaborarea cu persoanele implicate si a face demersuri urgente pentru incheierea definitiva a relatiei de afaceri cu astfel de clienti pe care nu ni-i dorim.

Clauzele prezente in aceasta pagina se aplica asa cum mentionam anterior conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, mai exact definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, NU si clientilor persoane juridice.

Puteti efectua returnarea unui produs accesand contul dvs de client -> Comenzi si detalii ale comenzilor -> identificati comanda -> Detalii - Selectati produsul - > completati detaliile dvs bancare si apasati butonul "Solicita o returnare".

In cazul in care ati plasat comanda telefonic sau prin email, va rugam sa completati acest formular (click aici).