Filtrare dupa

Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor

Emulatoare

Detineti un instrument pentru testarea autovehiculului insa exista posibilitatea ca acesta sa nu se poata conecta la masina fara ajutorul unui emulator auto. Va venim in ajutor cu o gama completa de emulatoare auto care sa va fie de ajutor orice masina ati avea, si pentru orice instrument de diagnoza ati opta. Detinem emulatoare atat pentru masini cat si pentru camioane, autobuze, utilaje grele remorici si multe altele.

Eumulatoarele auto oferite de firma noastra sunt foarte usor de instalat, sunt cele mai noi modele existente pe piata, nu aduc pierderi de putere motorului sau erori in bord si nu modifica nicio stare definitiv intrucat atunci cand il veti deconecta totul se va intoarce la starea initiala. Va oferim emulatoarele la pret promotional, 100% ORIGINALE cu GARANTIE 1 AN.

Emulatoare cu garantie 1 an, o instalare gratuita si asistenta tehnica inclusa:

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Consimțământ pentru cookie-uri