Filtrare dupa

Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Laptop / tableta testere auto

Laptop / tableta testere auto

Pentru ca ne vrem sa va bucurati de o diagnoza profesionala si sa aveti parte de cea mai buna experienta in urma procesului de testare va punem la dispozitie toate componentele esentiale pentru o diagnoza completa, corecta si rapid realizata. Va oferim laptop-uri si tablete pentru testere auto sau interfete de diagnoza, profesionale gata sa fie puse la treaba.

Un laptop sau o tableta pentru diagnoza auto reprezinta un instrument esential in cadrului procesului de diagnosticare fara de care nu veti putea obtine toate informatiile necesare. Toate produsele pe care vi le punem la dispozitie sunt de cea mai buna calitate, detin GARANTIE 1 AN si sunt 100% ORIGINALE. In cazul in care nu gasiti un laptop/tableta pentru tester auto nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra de specialisiti va indruma pentru a lua cea mai buna decizie.

Laptop / tableta testere auto cu garantie 1 an, o instalare gratuita si asistenta tehnica inclusa:

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
Filtre active
Consimțământ pentru cookie-uri