Filtrare dupa

Tip masina
Tip masina

Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Ford, Mazda, Jaguar, Land Rover

Ford, Mazda, Jaguar, Land Rover

Punem la dispozitia dumnevoastra testere de diagnoza auto pentru Jaguar, Land Rover, Ford, Mazda de cea mai buna calitate, produse 100% originale cu GARANTIE DE 1 AN. Daca optati sa beneficiati de o interfata de diagnoza auto pentru Jaguar, Land Rover, Ford sau Mazda de la firma noastra veti avea garantia unui produs de top si de asistenta la instalare intrucat ne dorim sa detineti un produs complet functional. Produsele pe care le punem la dispozitia dumnevoastra pot fi folosite atat acasa pe masina personala de catre un incepator in domeniu cat si in cadrul unui atelier de reparatii sau service auto fiind produse profesionale si cu functii avansate. Va oferim o gama completa de testere pentru Ford, Mazda, Jaguar sau Land Rover.

  • Ford: B-max, C-max, Cougar, Eco-Sport, Fiesta, Focus, GT, KA, Kuga, Mustang, Puma, Ranger, Sierra, etc.
  • Mazda: 2/3/5/6/626, B-series, BT-50, CX 3/4/5/7/8/9, Navajo, RX 7/8 etc.
  • Jaguar: I/FE-Pace, F/X/S-Type, X E/F/J/JR/JS/K/KR etc.
  • Land Rover: Defender, Discovery, Discovery Sport, Freelander, Hardtop, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar etc.

Cu ajutorul unei interfete de diagnoza auto pentru Mazda, Ford, Jaguar sau Land Rover puteti repara defectiunile aparaute si puteti testa masina ori de cate ori va doriti.

Ford, Mazda, Jaguar, Land Rover cu garantie 1 an, o instalare gratuita si asistenta tehnica inclusa:

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Filtre active
Consimțământ pentru cookie-uri