Filtrare dupa

Referinta: vcds_18

VCDS 18

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1994 pana la ora actuala!

Pret 500 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Software ateliere reparatii

Software ateliere reparatii

Aveti un autovehicul pe care doriti sa-l testati sau sa faceti anumite reparatii? Acest lucru il puteti realiza cu ajutorul unui instrument pentru testarea masinii. Pe langa dispozitivul utilizat un rol foarte important il joaca soft-ul auto pe care il detine instrumentul. Un soft de service auto va ofera functii si caracterisitici ca cele de reprezentanta. Cu ajutorul unui program de diagnoza auto profesional veti avea acces si la cele mai ascunse parti ale unui autovehicul si va vor fi oferite toate datele de intretinere importante.

Un astfel de soft este esential pentru reparatii auto si pentru a va pastra masina ca noua pentru o perioada lunga de timp. Un program performant impreuna cu un tester pentru diagnositcarea problemelor masinii sunt ceea ce aveti nevoie. Sunt echivalentul acelui mecanic pe care il doriti mereu langa voi atunci cand aveti nevoie. Un soft auto performant si actualizat va ofera un plus de acoperire pentru mai multe marci de autovehicule si functii de testare imbunatatite. Suntem o firma cu experienta in domeniu si care oferim numai produse 100% ORIGINALE, cu GARANTIE si factura.

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)
Filtre active