Filtrare dupa

Tip masina
Tip masina

Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Renault, Dacia, Nissan

Renault, Dacia, Nissan

Dorim sa va oferim produse de cea mai buna calitate, 100% ORIGINALE si cu GARANTIE 1 AN. Dispunem de o varietate de instrumente potrivite pentru testarea tuturor masinilor prezente pe strazi la ora actuala.Pentru toti cei ce detin autovehicule ale venim cu o oferta speciale si va oferim cele mai performante interfete de diagnoza auto pentru Renault, Dacia si Nissan la cel mai mic pret! Pentru o diagnoza ca la carte dintre cele mai solicitate produse ce va ofera ajutor profesional in cadrul procesului de diagnoza este testerul auto Delphi DS150 si Autocom, testere profesionale cu un raport calitate-pret exceptional. Magazinul nostru va ofera cele mai diverse produse si testere auto Renault, Dacia si Nissan de cea mai buna calitate si la cel mai mic pret existent pe piata de profil. Optati pentru o interfata de diagnoza Renault, Dacia (Logan), Nissan si astfel veti economisi sume mari de bani, timp si chiar astfel veti putea evita o eventuala inselatoarie. Aceste marci de masini pot fi testate complet cu ajutorul testerelor auto profesionale: CAN CLIP, Autocom, Delphi. Diagnoza realizata cu ajutorul unui tester original, Delphi, Autocom, CAN CLIP este exact ceea ce au nevoie toti posesorii de masini ale marcilor prezentate.

Pretul unei diagnoza auto pentru Renault, Dacia sau Nissan in acest fel va fi foarte mic, va veti putea testa masina oricand va doriti si veti putea reakuza singuri reparatiile necesare. Pentru a beneficia de cea mai completa si profesionala testare auto, apelati cu incredere la o interfata de diagnoza pentru Renault, Dacia sau Nissan iar in acest fel atelierul dumnevoastra va fi complet. Aveti nevoie doar de un laptop care va fi indispensabil in procesul de testare auto. Sunt instrumente usor de folosit atat de incepatori cat si de cei avansati si atat acasa cat si intr-un service auto sau atelier de reparatii.

Renault, Dacia, Nissan cu garantie 1 an, o instalare gratuita si asistenta tehnica inclusa:

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Filtre active
Consimțământ pentru cookie-uri