Filtrare dupa

Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Mercedes

Mercedes

Firma noastra va ofera o gama variata de testere de diagnoza auto atat pentru masini cat si pentru camioane. Comercializam testere auto profesionale Mercedes-Benz pentru turisme, camioane, autobuze si autoutilitare Mercedes Benz. Va oferim cea mai variata gama de testere auto Mercedes-Benz la pretul cel mai bun si interfete de diagnoza auto Mercedes Benz. Gama variata de testere profesionale pentru Mercedes este una completa si include toate variantele de testere si interfete de diagnoza Mercedes-Benz. Puteti alege pentru a va testa si repara masinile Mercedes intre Star C3/C4/C6/C6. Testerul auto Star C6 reprezinta cea mai performanta versiune existenta pe piata de profil la ora actuala si care functioneaza atat pe masini cat si pe camioane Mercedes-Benz.

Firma noastra isi doreste sa aveti mereu un produs de calitate si complet functional, iar din acest motiv Mercedes Star C4 si C5 pot fi achizitionate beneficiand de pachete complete. Impreuna cu aceste tester auto profesional pentru Mercedes puteti achizitiona si un laptop setat si configurat gata pregatit pentru utilizare. Daca optati pentru un tester auto (interfata diagnoza) Mercedes-Benz va veti bucura de functii avansate identice cu cele din reprezentantele Mercedes. Firma noastra va ofera in mod constant oferte greu de refuzat pentru toate interfetele de diagnoza Mercedes Benz precum:

  • Mercedes - Benz Star C3
  • Mercedes - Benz Star C4 SD Connect
  • Mercedes - Benz Star C5
  • Mercedes – Benz Star C6

Mercedes cu garantie 1 an, o instalare gratuita si asistenta tehnica inclusa:

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Filtre active
Consimțământ pentru cookie-uri