Filtrare dupa

Referinta: vcds_18

VCDS 18

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1994 pana la ora actuala!

Pret 500 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Scanere diagnoza auto

Scanere diagnoza auto

Achizitionarea unui scanner auto profesional reprezinta cea mai buna modalitate prin care puteti economis sume mari de bani in procesul de diagnosticare pentru toate marcilor de autovehicule existente pe piata. Un scanner auto reprezinta un produs indispensabil pentru toti cei care detin un autovehicul si doresc sa-l pastreze intr-o stare foarte buna. Daca optati pentru un scanner auto veti avea mereu langa dumnevoastra toate beneficiile unui service auto chiar acasa.

De asemenea, scannerele auto comercializate de firma noastra pot fi folosite atat de incepatorii din domeniu cat si de cei specialisti. Aceste scannere auto se preteaza atat pentru un service auto, atelier de reparatii cat si pentru a fi utilizate acasa pe masina personala. Toate scannerele auto pe care le punem la dispozitia dumnevoastra sunt de cea mai buna calitate, 100% ORIGINALE si cu GARANTIE 1 AN.

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Filtre active