Filtrare dupa

Tip masina
Tip masina

Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Fiat, Alfa Romeo

Fiat, Alfa Romeo

Pentru toti poseorii de autovehicule Fiat si Alfa Romeo firma noastra ofera produse potrivite pentru toate modele de automobile prezente pe strazi la ora actuala. Unul dintre cele mai cunoscute testere auto (interfete diagnoza Fiat/Alfa Romeo) si cel care este foarte bine cotat pe piata de profil este interfata de diagnoza profesionala CANtieCAR pentru Fiat si Alfa Romeo. Aveti o masina Fiat? Puteti efectua o diagnoza corecta, completa si rapida cu ajutorul unui tester auto profesional pentru Fiat. Ai o masina Alfa Romeo? Dispunem de testere auto pentru Alfa Romeo profesionale si la pret greu de egalat.

Daca nu ati gasit testerul auto potrivit pentru masina dumnevoastra Fiat sau Alfa Romeo nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra de specialisti va ofera tot suportul necesar pentru a face cea mai buna alegere. Toate produsele noastre sunt profesionale, de cea buna calitate si detin un raport calitate-pret exceptional.

Fiat, Alfa Romeo cu garantie 1 an, o instalare gratuita si asistenta tehnica inclusa:

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Filtre active
Consimțământ pentru cookie-uri