Filtrare dupa

Referinta: vcds_18

VCDS 18

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1994 pana la ora actuala!

Pret 500 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Semiremorci

Semiremorci

Testerele de diagnoza profesionale pentru semiremorci comercializate de firma noastra se bucura de cel mai bun raport calitate-pret de pe piata de profil. Interfetele de diagnoza pentru semiremorci sunt destinate pentru diagnosticarea si intretinerea remorcilor. Testerele pentru remorci pe care vi le punem la dispozitie suporta cele mai populare protocoale de diagnostic pentru a oferi o compatibilitate mult mai buna. Cele mai performante interfete de diagnoza pentru semiremorci comercializate de firma noastra vin cu un set complet de programe de diagnostic care va permit sa va conectati la aproape toate sistemele sau modulele necesare fie electronice, hidraulice sau pneumatice.

Va oferim cea mai extinsa gama de testere de diagnoza profesionale pentru semiremorci la pret promotional, usor de utilizat, cu adapatoare, cabluri pentru a beneficia de o experienta de testare completa. In plus toate interfetele de diagnoza pentru remorici beneficiaza de GARANTIE, sunt 100% ORIGINALE cu asistenta tehnica la instalare si livrare rapida.

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Filtre active