Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
LEXIA 7 (Tester reprezentanta Citroen si Peugeot)
 • LEXIA 7 (Tester reprezentanta Citroen si Peugeot)

LEXIA 7 (Tester reprezentanta Citroen si Peugeot)

lexia_7
Rating 

Testerul de reprezentanta pentru Citroen si Peugeot, Lexia 7 este un instrument foarte calitativ si ofera functii si caracteristici cuprinzatoare pentru automobilele Citroen si Peugeot.

699 RON
Primim comenzi prin SICAP / SEAP
Cantitate

Descriere

Testerul de reprezentanta pentru Citroen si Peugeot, Lexia 7 este un instrument foarte calitativ si ofera functii si caracteristici cuprinzatoare pentru automobilele Citroen si Peugeot. Testerul de reprezentanta Lexia 7 vine cu un software de diagnosticare care va permite sa efectuati diagnostice completele pe toate autoturismele Peugeot si Citroen incepand cu anul 1995 pana la ora actuala! Diagnosticarea sistemului cu ajutorul testerului de reprezentanta se efectueaza prin intermediul conectorului OBD II (care se afla in apropierea volanului) sau prin conectorul specific producatorlui (numai autovehiculele inainte de 2001). De asemenea, pentru un plus de siguranta in timpul procesului de testarea auto Lexia 7 a fost imbunatatiti cu un sistem care va ofera siguranta ca in timpul verificatii atat autoturismul cat si testerul de reprezentanta sunt protejate de defectiuni.

Testerul de reprezentanta Lexia 7 este compatibil cu majoritatea autoturismelor Citroen, inclusiv C 1/2/3/4/5/6/7/8/15, CROSSER, NEMO, BERLINGO, JUMPY. De asemenea, este compatibil si cu majoritatea autoturismelor Peugeot incepand cu anul 1995. Testerul de reprezentanta pentru Citroen si Peugeot functioneaza pe chiar si pe modelele de masini pe care alte interfete de diagnoza nu le suporta precum Peugeot 307 si Citroen C5. Diagnosticarea se efectueaza prin conectorul OBD II (care este amplasat in apropierea volanului) sau prin conectorul pe care il ofera producatorul, acest lucru fiind valabil numai pentru autovehiculele fabricate inainte de 2001.

Testerul de reprezentanta Lexia 7 contine multiplexor K-Line, interfete CAN BUS si magistrala SAE J1850 ( ambele PWM si VPW)

In cazul in care aveti nelamuriri nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra va ofera toate informatiile necesare.

Principalele motive pentru a va achizitiona testerul de reprezentanta Lexia 7:

 • Este un tester de top care va ofera functii de dealer cu un raport calitate- pret foarte bun
 • Suporta toate modele de masini Peugeot si Citroen incepand cu anul 1995 si pana la ora actuala. Este compatibil chiar si eu Peugeot 307 si Citroen C5.
 • Este o varianta imbunatatita care a fost dotata cu un sistem de protectie in timpul efectuarii testarii auto. Acest sistem protejeaza atat auovehiculul cat si dispozitivul de testare de eventualele defectiuni neprevazute.
 • Detine o interfata multi-lingvisitica si ofera suport pentru limbile: engleza, germana, franceza, japoneza, rusa, spaniola, portugheza, suedeza, turca, olandeza, poloneza, italiana, maghiara, greaca, ceha.
 • Afisarea completa a unitatii de control, de exemplu versiune de software/hardware, producator etc.
 • Citeste codurile de eroare/Afiseaza codurile de eroare stocate in asteptare cu descrierea completa. Programul accepta imprimarea raportului sau copierea acestuia in clipboard.
 • Stergerea codurilor de eroare. Aceasta functie sterge codurile de eroare memorate si alte informatii de diagnosticare
 • Auto – scanarea (scanarea/testarea completa). Detecteaza toate ECU-urile (unitatii electronice de comanda) instalate pe masina si citeste toate codurile de diagnosticare a defectiunilor.
 • Afisarea in timp real a valorilor masurate precum viteza motorlui, tensiunea bateriei, senzorul de oxigen, temperatura lichidului de racire etc. Valorile pot fi afisate in format grafic, 9 valori sunt afisate odata sau in lista completa ( toate valorile masurate). Se accepta si actualizarea in fisier, ceea ce permite analiza offline.
 • Testul de actionare. Testul actuatorului activeaza un anumit dispozitiv de actionare (de exemplu, porniti pompa de combustibil, roata de blocare/ deblocare, blocati/deblocati usi, taiati combustibilul etc.)
 • Functii de programare/adaptare. Aceasta caracteristica are o importante deosebita in toate vehiculele deoarece sistemele precum unitatile de control ale motorlui, dispozitivele de imobilizare, airbagurile, alarmele, unitatile de comanda ale corpului si altele va cer sa efectuati proceduri de resetare sau programare dupa efectuarea reparatiei auto si dupa inlocuierea unitatii de control defecte.
Detalii ale produsului
lexia_7

Fisa tehnica

Tip masina
Peugeot
Tip masina
Citroen
Recenzii

Scrie-ti recenzia

Ford VCM OBD

Ford VCM OBD

Ford VMC OBD este o interfata de diagnoza pentru vehiculele Ford.

Scrie-ti recenzia
5 alte produse in aceeasi categorie: