Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Nissan Consult 3 - Tester profesional
 • Nissan Consult 3 - Tester profesional
 • Nissan Consult 3 - Tester profesional
 • Nissan Consult 3 - Tester profesional

Nissan Consult 3 - Tester profesional

nissan_consult_3
Rating 

Testerul profesional Renault Nissan Consult acopera toate sistemele importante ale masinii si va ofera cele mai corecte si complexe date referitor la starea interna si externa a masinii.

1.500 RON
Primim comenzi prin SICAP / SEAP
Cantitate

Descriere

Testerul profesional Renault Nissan Consult este o interfata de diagnoza de noua generatie pentru diagnosticarea vehiculelor Renault, Nissan si Infiniti. Este un instrument foarte puternic, usor de manevrat si de folosit si care are capacitatea de a realiza intr-un mod rapid o diagnoza intr-un mod corect si complet.

Comparativ cu versiunile anterioare aceasta suporta chiar si cele mai noi modele de masini Renault, Nissan si Infiniti fabricate pana in anul 2018.

Testerul profesional Renault Nissan Consult acopera toate sistemele importante ale masinii si va ofera cele mai corecte si complexe date referitor la starea interna si externa a masinii.

Testerul profesional Renault Nissan Consult este un instrument de diagnoza ideal pentru cei ce doresc o diagnoza completa si corecta. Acest tester auto profesional va ofera functii esentiale pentru a va mentine vehiculul intr-o stare foarte buna de functionare intr-un un mod rapid si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achiztiona impreuna cu testerul auto RenaultNissan Consult si  un laptop, foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Functiile pe care le detine testerul auto profesional Renault Nissan Consult:
 • Functia de actualizare a hartilor pentru navigatie - cu ajutorul sistemul de actualizare de mare viteza puteti actualiza harti in aproximativ 20 de minute
 • Autodiagnosticarea automata - cu noua tehnologie avanasata si cu ajutorul eficientei crescute data de utilizarea fara fir prin Bluetooth, acest instrument va ofera un diagnostic corect si complet fara a fi nevoie de mecanici auto si in acelasi timp vei afla care este starea vehiculului atat intern cat si extern
 • Testare si reparatie cu ajutorul operatiunilor automate - tipul de CAN si identificarea defectele sunt realizate intr-un mod complet automat astfel, diagnosticarea CAN poate fi efectuata de 17 ori mai rapid comparativ cu varianta anterioara
 • Capabilitatea de a manipula mai multe defecte complexe - autodiagnosticarea simultana a unui intreg sistem, monitorizarea simultana a datelor provenite de la sisteme multiple, inregistrarea datelor
Ce contine pachetul in care se afla testerul profesional Renault Nissan Consult:
 • Unitatea Principala
 • Cablu USB
 • Alimentator
 • Cablu Nissan cu 14 pini

Sistem de operare: Windows 7/32 biti

Detalii ale produsului
nissan_consult_3
Recenzii

Scrie-ti recenzia

AutoData 3.45 Descarcabil

AutoData 3.45 Descarcabil

ESTE INCLUSA O SINGURA INSTALARE A SOFTULUI! 

PRODUSUL VA FI DISPONIBIL IN CONTUL DVS DE CLIENT CA SI DESCARCABIL DUPA CONFIRMAREA PLATII.

Daca doriti sa primiti  un DVD cu el va rugam comandati AUTODATA DVD.

Scrie-ti recenzia
6 alte produse in aceeasi categorie:
Consimțământ pentru cookie-uri