Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
MicroPod 2 - Tester diagnoza Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat
 • MicroPod 2 - Tester diagnoza Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat
 • MicroPod 2 - Tester diagnoza Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat
 • MicroPod 2 - Tester diagnoza Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat
 • MicroPod 2 - Tester diagnoza Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat

MicroPod 2 - Tester diagnoza Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat

micropod_2
Rating 
1.700 RON
Primim comenzi prin SICAP / SEAP
Cantitate

Descriere

Testerul auto MicroPod 2 este un instrument de mici dimensiuni care ofera acoperire CAN completa pentru Chrysler, Dodge, Jeep si Fiat (America de Nord), inclusiv Dodge Ram ProMaster si Jeep Renegade fabricate pana in anul 2016.

Aceasta este un tester auto de noua generatie pentru modulele CAN.

Acest sistem de diagnoza este conceput pentru a lucra cu vehiculele Chrysler, Dodge, Jeep si Fiat echipate cu tehnologia CAN BUS. Acest tester auto va ofera cea mai recenta tehnlogie  imbunatatita semnificativ cu o tehnlogie de ultima ora. Acest lucru le permite tehnicienilor sa imbunatateasca performantele fata de instrumentele actuala StarSCAN si StarMOBILE. Astfel productivitatea este marita iar dumnevoastra veti beneficia de servicii de diagnoza la nivel de repreznetanta. De asemenea, acest tester auto este foarte usor de folosit. Testerul MicroPod 2 este un instrument de testare auto excelent care va ofera acces complet la vehiculele pe care lucrati.

Aplicatia utilizeaza de testerul auto MicroPod 2 include functii de programare si securitate si este utilizate pentru interfata de automobile Dodge, Chrysler, Jeep si Fiat. Acest sistem este necesar pentru conectarea la toate vehiculele Chrysler CAN. 

MicroPod 2 este un tester de foarte buna calitate, dispune de o buna stabilitate iar conectorul sau se potriveste perfect cu OBD-ul masinii. Dispune de o cablu USB de foarte buna calitate, care transfera date in mod stabil si fiabil. Achizitionand acest tester auto veti avea un produs foarte rezistent chiar si la umiditate .

Testerul auto MicroPod 2 functioneaza cu cea mai recenta versiune de soft, are suport multilingvistic iar dintre limbile suportate fac parte: engleza, franceza, spaniola, germana, italian, rusa, japoneza, coreana si chineza. Functioneaza cu ajutorul unui laptop cu sistem de operare de tip Windows (7 / 8 / 10).

Acest tester auto detine o serie de functii importante si caracteristici puternice care va vor mentine masina intr-o stare foarte buna de functionare. Este un tester auto ideal pentru toti ce doresc sa beneficeze de o testare auto complexa si corect realizata. Este un tester auto profesional, care va ofera functii esentiale pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare foarte buna de functionare intr-un mod rapid si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto MicroPod 2 si un laptop fiind foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Ce caracteristici are testerul auto MicroPod 2 Chrysler,Dodge, Jeep, Fiat:

 • Este un produs de foarte buna calitate si cu o buna stabilitate
 • Cablu USB care transfera date in mod stabil si fiabil
 • Rezitent la umiditate
 • Nu aveti nevoie de drivere
 • Lucrati beneficiand de cea mai recenta versiune
 • Suport o gama larga de limbi dintre care fac parte: engleza, franceza, spaniola, germana, italiana, rusa, japoneza, coreana si chineza
 • Functioneaza cu ajutorul unui calculator

Ce contine pachetul cu testerul auto MicroPod2:

 •  tester auto MicroPod II
 •  cablu USB
 •  CD (pentru Chrysler, Dodge, Jeep)
Detalii ale produsului
micropod_2
Recenzii

Scrie-ti recenzia

AutoData 3.45 Descarcabil

AutoData 3.45 Descarcabil

ESTE INCLUSA O SINGURA INSTALARE A SOFTULUI! 

PRODUSUL VA FI DISPONIBIL IN CONTUL DVS DE CLIENT CA SI DESCARCABIL DUPA CONFIRMAREA PLATII.

Daca doriti sa primiti  un DVD cu el va rugam comandati AUTODATA DVD.

Scrie-ti recenzia
1 alt produs in aceeasi categorie:
Consimțământ pentru cookie-uri