Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Tester diagnoza Autogas GPL
  • Tester diagnoza Autogas GPL

Tester diagnoza Autogas GPL

autogas_gpl
Rating 

Interfata se conecteaza direct la portul USB al PC-ului, in acest fel instrumentul de diagnoza este gata a fi folosit si a va oferii toate informatiile necesare pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare.

490 RON
Primim comenzi prin SICAP / SEAP
Cantitate

Descriere

Diagnoza Autogas GPL

Interfata de diagnoza Autogas GPL reprezinta modalitatea prin care se asigura comunicarea unui PC cu calculatorul de GPL. Acest intrument de diagnoza a aparut ca raspuns la o necesitate clara, intrucat in urma aparitiei calculatoarelor de injectie GPL acest tip de instrument de diagnoza era foarte necesar. Mai exact, interfata de diagnoza Autogas GPL reprezinta un cablu cu un circuit electronic ce realizeaza comunicarea cu PC-ul.

Interfata de diagnoza Autogas GPL este folosita atat de atelierele auto cat si de cei ce doresc sa aiba parte de o testare rapida efectuata chiar de catre acestia. Calitatea produslui Autogas GPL este apreciata atat de service-urile auto cat si de proprietarii de autovehiculele ce au testat deja acest intrument de diagnoza.

Interfata de diagnoza Autogas GPL dispune de un cablu rezistent si cu lungimea necesara pentru a desfasura procesul de diagnoza intr-un mod facil si confortabil. Acesta va permite sa conectacti cetralinele de gaz la PC prin portul USB. Este disponibil pentru: STAG 4, STAG 200, STAG 300 GPL.

Acest instrument de diagnoza dispune de doua mufe cu 8 pini, sunt utilizati 4 pini pe un rand, adaptorul I 4 pini iar adapatorul II si acesta tot cu 4 pini. Pachetul in care se afla interfata de diagnoza Autogas GPL contine STAG AUTOGAS GPL, cablu interfata si CD-ul ce contine soft-ul.

Interfata se conecteaza direct la portul USB al PC-ului, in acest fel instrumentul de diagnoza este gata a fi folosit si a va oferii toate informatiile necesare pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare.

Specificatiile testerului auto Autogas GPL:

  • Interfata USB pentru STAG 4, STAG 200, STAG 300 GPL.

Functia testerului auto Autogas GPL:

  • Conectati ECU masina cu sistem Autogas

Pachetul cu testerul auto Autogas GPL contine:

  • 1x STAG AUTOGAS USB Cablu Interfata
  • 1 x CD soft

Interfata de diagnoza Autogas GPL va ofera de asemenea o conexiune stabila in timpul procesului de testare si totodata mai mult confort.

Acest instrument de diagnoza, Autogas GPL reprezinta cel mai bun mod prin care puteti asigura comunicare unui PC cu calculatorul de GPL. Interfata de diagnoza Autogas GPL este mai exact un cablu ce contine un circuit electronic pentru a realiza comunicarea acestuia cu PC-ul. Aceasta interfata de diagnoza este disponibila pentru STAG 4, STAG 200, STAG 300 GPL.

Autogas GPL este un tester auto ideal pentru detinatorii de autovehicule ce utilizeaza GPL. Acest instrument de diagnoza reprezinta o necesitate clara pentru toti posesorii de autovehicule ce utilizeaza GPL , in urma aparitiei calculatoarelor de injectie GPL.

Testerul auto Autogas GPL reprezinta solutia ideala pentru a beneficia de o diagnoza efectuata intr-o maniera profesionista. Va ajuta totodata sa va mentineti autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare intr-un mod rapid si sigur. Preveniti o problema ce poate aparea oricand si optati pentru un instrument de diagnoza Autogas GPL.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu interfata de diagnoza Autogas GPL si un laptop, foarte necesar in desfasurarea procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Detalii ale produsului
autogas_gpl
Recenzii

Scrie-ti recenzia

AutoData 3.45 Descarcabil

AutoData 3.45 Descarcabil

ESTE INCLUSA O SINGURA INSTALARE A SOFTULUI! 

PRODUSUL VA FI DISPONIBIL IN CONTUL DVS DE CLIENT CA SI DESCARCABIL DUPA CONFIRMAREA PLATII.

Daca doriti sa primiti  un DVD cu el va rugam comandati AUTODATA DVD.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:
Consimțământ pentru cookie-uri