Referinta: vcds_18

VAGCOM 18 Romana

Recenzie(i): 0

Imaginati-va ca detineti cel mai avansat si cuprinzator scaner de diagnosticare auto OBD de pe piata care va ajuta sa realizati diagnoze complete si sa efectuatii reparatii pentru automobile Audi, Seat, Skoda, Volkswagen (VW) incepand cu anul 1996 pana in anul 2018 !

Pret 400 RON
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
Topdon TC001 ~ Camera Externa cu Termoviziune
  • Topdon TC001 ~ Camera Externa cu Termoviziune
  • Topdon TC001 ~ Camera Externa cu Termoviziune

Topdon TC001 ~ Camera Externa cu Termoviziune

Topdon TC001
Rating 

Camera Externa cu Termoviziune Topdon TC001 25 Hz, compatibila Android si Windows, USB-C

1.600 RON
Primim comenzi prin SICAP / SEAP
Cantitate

Descriere

Camera Externa cu Termoviziune TC001 de la TOPDON

Este o camera portabila care va transforma smartphone-ul/tableta Android sau laptopul cu Windows intr-o camera termica puternica. Pur si simplu descarcati aplicatia insotitoare, introduceti TC001 in portul USB-C al dispozitivului si dezlantuiti tehnologia termica care apartinea in mod oficial doar fortelor speciale. Perfect pentru inspectorii de locuinte, tehnicienii HVAC, electricienii, tehnicienii auto si chiar fermierii care doresc sa protejeze culturile si animalele.

Construit pentru compatibilitate si mobilitate

TC001 este compatibil cu telefonul/tableta Android si are o aplicatie descarcabila pentru a transforma un smartphone obisnuit intr-o camera termica de inalta tehnologie. Functionalitatea tabletei Windows este, de asemenea, acceptata, cu aplicatia TCView disponibila pentru descarcare de pe site-ul oficial TOPDDON.Proiectat avand in vedere mobilitatea, TC001 se poate asocia cu usurinta cu majoritatea smartphone-urilor Android. Dispozitivul cantareste doar 30g si masoara 71x42x14mm.

Calitate superioara a imaginii

Echipat cu o rezolutie ultra-inalta a camerei IR de 256x192 pixeli, TC001 poate produce o imagine termica cu o claritate de neegalat. TC001 este potrivit in special pentru obiecte unde temperatura suprafetei este greu de distins, cum ar fi placile de circuite si alte componente electronice.

Interval de temperatura si precizie optimizate

Cu o gama larga de temperatura de la -20℃ la 550℃, camera poate efectua citiri de temperatura pentru tot felul de obiecte. Camera termica cu infrarosu TC001 poate efectua detectarea temperaturii cu ±2 °C sau 2% din temperatura maxima.De asemenea, poate masura temperatura cu o precizie de 0,1 °C, permitand utilizatorilor sa detecteze temperatura cu o precizie extrema.

Monitorizati modificarea temperaturii prin graficul formei de unda

TC001 poate efectua masuratori continue ale unei scene, stocand datele in aplicatie. Aceste date pot furniza temperaturile ridicate, scazute si medii ale obiectelor din scena pe o anumita perioada de timp si pot genera un grafic al formei de unda. Acest grafic al formei de unda face observarea citirii termice mult mai clara si permite o analiza mai usoara a temperaturii termice.

Descoperiti mai multe cu aplicatia Thermal Imaging

Utilizatorii pot descarca aplicatia pentru a vizualiza datele de inregistrare a temperaturii in orice moment si pot vizualiza sau crea grafice de temperatura in timp real.Dispunand de o capacitate de gama de temperatura DIY, camera termica cu infrarosu TOPDON permite utilizatorilor sa seteze limite superioare si inferioare si culorile corespunzatoare.

Tehnologie unica de imbunatatire a imaginii

Include 10 palete de culori diferite, reglarea claritatii si contrastului, imagine in imagine si multe alte functii. Tehnologia de imbunatatire a imaginii face campul vizual mai clar si mai detaliat si imbunatateste functia de recunoastere a tintei.

Mai multe scenarii pentru aplicare

TC001 este plug and play si nu necesita inregistrare daca cititi doar temperatura. Acest instrument este perfect pentru lucrari precum scopul de securitate, inspectia izolatiei, inspectiile cilindrilor, inspectia scurgerilor de apa si inspectia sistemului HVAC.

Descoperiti mai multe cu aplicatia Thermal Imaging

Utilizatorii pot descarca aplicatia pentru a vizualiza datele de inregistrare a temperaturii in orice moment si pot vizualiza sau crea grafice de temperatura in timp real. Dispunand de o capacitate de gama de temperatura DIY, camera termica cu infrarosu TOPDON permite utilizatorilor sa seteze limite superioare si inferioare si culorile corespunzatoare.

Detalii ale produsului
Topdon TC001
Recenzii

Scrie-ti recenzia

AutoData 3.45 Descarcabil

AutoData 3.45 Descarcabil

ESTE INCLUSA O SINGURA INSTALARE A SOFTULUI! 

PRODUSUL VA FI DISPONIBIL IN CONTUL DVS DE CLIENT CA SI DESCARCABIL DUPA CONFIRMAREA PLATII.

Daca doriti sa primiti  un DVD cu el va rugam comandati AUTODATA DVD.

Scrie-ti recenzia
S-ar putea sa-ti placa
16 alte produse in aceeasi categorie:
Consimțământ pentru cookie-uri